Visuel storyteller

Grafisk design handler for mig om, at finde en vinkel, der rammer noget indeni modtageren. Jeg har altid været optaget af den gode komposition både visuelt, rytmisk, og lyrisk. Mit udgangspunkt er, at alting har en særlig plads i en større fortælling, og det er med stor glæde, at jeg gør mig umage for at finde den og skabe helhed. Jeg studerer multimediedesign på KEA, men har en musikalsk og social specialpædagogisk baggrund, som har givet mig nogle fantastiske værktøjer, jeg ofte benytter i den kreative proces.​ Derudover har jeg tidligere arbejdet som restaurantleder, hvilket har givet mig evnen til at organisere og samarbejde på tværs at alder, etnicitet og fagområder.

Jeg interesserer mig for populærkultur og holder mig opdateret på trends og tendenser, da jeg mener at disse afspejler, hvad vi som samfund er optaget af, og hvor vi er på vej hen. Derudover har jeg en stor interesse for design og kunsthistorie og finder ofte inspiration i naturen. Når jeg ikke samarbejder på grafiske opgaver, fordyber jeg mig i egne projekter og passer på min lille familie.

Kontakt

Jeg er altid på udkig, efter nye spændende projekter. Så finder du min profil interessant og tænker at vi er et godt match, så tøv ikke med at kontakte mig.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

mail@leonoraroselil.com